مدیرکل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت گفت که بنابر پژوهشی که سه ماه نخست سالجاری انجام دادیم، تعداد زیادی از خانوادهها، مصرف گوشت و میوه و لبنیات را کاهش داده یا حذف کردهاند و۵۰ درصد از این گروه اعلام کردند که به دلیل بیکار شدن یا کاهش درآمد، تصمیم به حذف یا کاهش این مواد غذایی گرفتهاند.
زهرا عبداللهی، مدیرکل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت در گفتوگو با روزنامه اعتماد گفت که این مطالعه در سه ماهه ابتدای سال۹۹ با همکاری انیستیتو تحقیقات تغذیه بین ۲۲ هزار خانوار کشور به صورت پرسشنامه خوداظهاری انجام شده است و در آن درباره میزان مصرف گوشت قرمز، میوه و لبنیات از مردم پرسیدیم و نتایج اولیه نشان داد که تعداد زیادی از خانوادهها، مصرف «گوشت و میوه و لبنیات» را کاهش داده یا حذف کردهاند.
مدیرکل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت تاکید کرد که از میان خانوارهایی که مصرف «گوشت و میوه و لبنیات» را کاهش داده یا به کلی حذف کردهاند «۵۰ درصد اعلام کردند که به دلیل بیکار شدن یا کاهش درآمد، تصمیم به حذف یا کاهش این مواد غذایی گرفتهاند.»
زهرا عبداللهی تاکید کرد که پیشتر از این نیز مسئولان وزارت بازرگانی در گزارش سال ۹۵ خود اعلام کرده بودند که ۷۰ درصد جمعیت کشور از دریافت کافی پروتئین حیوانی، محروم هستند.