طی سال جاری حکم خلع ید شرکت نیشکر هفت تپه از بخش خصوصی بارها تایید و تکذیب شده است. بار آخر چهار ماه پیش رسما اعلام شد حکم خلع ید شرکت از اسدبیگی ها صادر و ابلاغ شده است.
اکنون دوباره معاون حقوقی سازمان خصوصی سازی در گفتگو با خبرگزاری فارس گفته است که رای به ما ابلاغ نشده است. در خصوص این خبر سندیکای کارگران هفت تپه بیانیه شدیداللحنی خطاب به قوه قضائیه منتشر کرده است. در این بیانیه تاکید شده است که هیچ نیرویی نمی تواند مقابل اراده ما کارگران ایستادگی کند. ما این خلع ید را تحمیل خواهیم کرد.
متن کامل بیانیه را در زیر بخوانید:
“هنوز رای نهایی صادر نشده است”
این گفته معاون حقوقی سازمان خصوصی سازی در باره خلع ید از بخش خصوصی در هفت تپه است.
بر اساس گزارش منتشر شده توسط خبرگزاری فارس در تماس با محمد امین یوسفی، معاون حقوقی سازمان خصوصی سازی در باره خلع ید از بخش خصوصی در هفت تپه، ایشان گفته اند که” هنوز این رای به ما ابلاغ نشده و باید از قوه قضائیه و نمایندگانی که خبر را ذکر کرده اند سوال کنید”.
قوه قضائیه و قاطعیت صدور رای!
قوه قضائیه قاطعیت در صدور رای را دارد، اما نه نسبت به غارتگران اموال مردم، قاطعیت در برخورد را دارد، اما نه نسبت به مفسدین اقتصادی و رانت خواران، قوه قضاییه قاطعیت دارد، اما نه در ارتباط با رانت خواران و زمین خواران و کوه خواران و…
قاطعیت قوه قضاییه در ارتباط با سرکوب هر صدایی است که رنگ و بوی حق خواهی را دارد، قوه قضاییه قاطعیت دارد اما در صدور رای برای وکیل کارگران هفت تپه، قاطعیت دارد، برای صدور احکام شلاق، جریمه نقدی، زندان و اخراج کارگران، معلمان، زنان، هنرمندان و روزنامه نگاران معترض، برای خفه کردن صدای بازنشستگان و دیگر معترضین به بی حقوقی های موجود.
کفه ترازوی این قوه! همیشه به نفع صاحبان زور و سرمایه است، به نفع کسانی است که دست در جیب کارگران و مزد بگیران را دارند.
قوه قضاییه نمی تواند بی طرف و مستقل باشد.بی طرفی و مستقل بودن قوه قضاییه یک شوخی تلخ است.
آقای قوه قضائیه، کارگران هفت تپه مخالف خصوصی سازی هستند.
بیشتر از این با زندگی ما بازی نکنید.
هیچ نیرویی نمی تواند مقابل اراده ما کارگران ایستادگی کند. ما این خلع ید را تحمیل خواهیم کرد، آقای قوه قضائیه!.
پس از چهار ماه از اعلام خلع ید هفت تپه از بخش خصوصی، دّر همچنان بر همان پاشنه میچرخد و کارگران نیشکرهفت تپه نگران آینده و امنیت شغلی خود میباشند.
با گذشت بیش از شش ماه از سال ۱۴۰۰، کارگران هنوز دستمزد سه ماه تیر، مرداد و شهریور را در یافت نکرده اند.
سندیکای کارگران نیشکر هفت تپه خواهان پرداخت هرچه سریعتر دستمزدهای عقب افتاده کارگران و تعیین تکلیف شرکت می باشد.